Blogger Backgrounds

alang2 da jengok tu..follow lah yerp!!

Tuesday, August 13, 2013

yuhuu ! aeril !

wahh , this post sPecial tok Zati Zafrel a.k.a Izzati Izaryl , https://www.facebook.com/izatiezwa , haha . 
fyi , tym dye skull org pggil dia 'snorok' , haha .
Zati ! Mulai esok Aeril awk will ada kat tv for Cinta Jannah . hehe . sebenarnya tjuk dia 'Syurga Tanpa Bidadari' .
Waktu yg d'tnggu telah tiba . Tapi kita juz dpat tg0k 2 episod je ohh . Pasni kita tgok kat pkcik http://www.tonton.com.my je lha ye ! *cumetujalanyangade*

#Quote : "Cinta tidak boleh dipaksa, kadang-kadang cinta boleh datang dan pergi dengan sekelip mata.  Perlukah kita berbohong demi meraih cinta sejati? "

But why?why?him wif Nely ? Not you ? huhu , sedih ohh =/
pape pun Zati , start esok kte kne dok dPan tv dri kul 6:59 PM , hahah .
4 p'sediaan , pstikan sume kje t'gndala d'siaPkan , hewhew ;)


hero ~uuu~


pertengahan ~



rela kan ~ hoho ~

#di kesempatan ini , saya Nur 'Adilah binti Mohd Sukeri ingin memohon banyak-2 kemaafan darimu sejak kita kenal dolu-2 ^_-

len kaLi terJah Lagi

Friday, August 02, 2013

IMPIAN MEREKA =')

assalamualaikum pembuka kalam , 
kalami ilham daripada Ilahi .

salam ukhuwah fillah abadan abada .


AL-AZHAR !!!

Itu lha universiti yang sentiasa mnjadi impian empunya nama Nur 'Adilah bt Mohd Sukeri serta nnek dn usrati . Aku sangat berharap aku dapat ke sana suatu hari nanti . Aku harap aku dapat capai impian dn khendak org yg sgtt berharap pada aku .Moga AlLah memakbulkan permintaan ku apabila tiba mse nya suatu ketika nnti =') . Rabbi yassir wa la tu'assir , Rabbi tamim bil khair . Tujuan update post ny tuk share cite mnggu lpas , ibu ttbe tnye psal uni ny  :-.

Ibu : Kak , kak Atil tu ambek ape ?
Aku : Ntah lha bu .
Ibu : Dia universiti kat mne ? (means jordan 'o' mesir)
Aku : *hanya mnggeleng* dah lme akak tk contact kak Atil .

siyez , dah lme sgtt tk contact kak Atil . First n last p0n tyme raya wktu f2 tu dulu . Dua thun tlh pun brlalu . 
Mula-2 tu ase weird sbab ibu tnye scara spontan . and her jrg skett sbut psal bnde-2 ny . Tym tu mcam-2 feel ade . Shock ade , trharu ada , isau ade , tkott ade , debar pon , cuak skali gus msuk . hoho . Mna tk cuak kan klau kita tk dapat nk capai impian tuu .

#aku pon tktau knpe cre pnulisan aku hari ny agk kekok . mgkn sbb dh lme tk wat krgn kott , *hehe,kantoi*
 pejam celik permulaan 25 Ramdhan 1434 H telah pun kunjung .

mohon maaf ats segala kesalahan . Nukilan yg tah ke berapa .

len kaLi terJah Lagi