Blogger Backgrounds

alang2 da jengok tu..follow lah yerp!!

Saturday, July 06, 2013

buddyz ? ?

hey assalamualaikum semua , di petang-2 hari setelah selesai b'baringan , jom sokmo sme-2 kita segarkan mata pulak . . hehe , kpade yg akn mghdpi peperiksaan besar tk lme lgy tuh sedar-2kan lha diri tu ye , shuh-2 gi bce bku sne ! haha *bjet diri sndiri tk jeh* heh , 

okay b'blik pda title d' ats tuh , buddyz? why? okay , kat cni aku nk cite sal aku . kau rse bosan , blah je , aku tk undg p0n . haha , sukaty awk lha nk rse ape pon ye , hahaha *gelakjahat* . kay back Adilah . 

aku mmpunyai seorg kwan , dan aku rapat dgn dye start taun ny . baru-2 ny , bru? boleh tahan lha . aku ade cite kat dye sal sumone yg aku knal from alman tenet ny . n tkde yg plg nye dye ny kate yg muke sumone tu cam retis . asl nye , classmate aku lha yg tego dlu . hoho . pastu aku s0h lha kwan rpat aku ni usha , mule-2 dye kate tkde lha sgtt . ttbe blek nyh dye kate sebiji plak . hahaha , tau lha dye tu mmg pminat retis tu . siap snggup gi pwtc semata nk b'gmba ngan retis tuu . huhu , tGok lha dye punye profile pic tuh , gmba b'dua plak dye ltak . hailhaa , tktau lha ape nk jdi , hahah . wlau cmne pon dye . dye ttap kwan baek aku , heheh . 

nk dijadikan cerita , kwn rpat aku nyh suruh aku jdi buddyz kpda klon retis tuh , haha , ala-2 aizatabd wif his buddyz lha gamak nye , hahaha , hnye snyuman  mmpu ku berikan . ckup jauh mnyimpang tuh . mmg lha beza kmi cume 3 taun . tp klau boleh d'jauhkan lha dri jdi spt itu wlau sbnr hati b'hrap , hahhaha . hrap org-2 yg d'mksudkn dlm entry tk bce , muehehe , buat malu aku jeh .

dan malam tdi aku dah pgg kate-2 yg aku tkkan cerita 2 story dye kpde sesape . hoho , best jgak bile dpat explore ttg diri dye nyh . dye seorg yg sgtt baek , setia . rugi kpde kwn prmpn dye yg kcewa kan dye tuh . hoho . mgkn bkan jodh ,





last but not least , for u >> thanks 4 our p'knalan . mntak maaf if lyanan tu mcam hapeh je , sllu nye itu t'jdi when aku dh kehabisn idea , khbisan kata-2 , hehe , smile 4 no word =) senyuman mu indah =D

len kaLi terJah Lagi