Blogger Backgrounds

alang2 da jengok tu..follow lah yerp!!

Saturday, December 15, 2012

familiar ^_^


 
assalamualaikum , selamat sejahtera =)

hurm , ape kene dgn tjuk tuh? ape kena beb? haha ,, haa ! td ade sorg hmba AlLah yg tdk d'knali b'kate begitu pd sye . hurm , hari ni sye pegy follow ibu ngan ayh cri barang basah kat kuala selangor .

 
motif kami pegy cri brg-2 nyh sume adlh >>>>>>>>>>>>>>>> untk buat STEAMBOAT .. hee ~ sje je besa kan , pdhl dila tk mnat pon mskn ala-2 barat nyh ..
 
^^^
 
tyme tnga mncri brg-2 tuh , ttbe sye terase yg sye skett ,, huu ,, boleyh plak rse-2 kan ,, haha .. tp siyez sye rase cam dada nyh t'cucuk-2 , dila pon ckp lha kat ayh ngan ibu saye rase skett , b'mula lha dialog  psal nyh >>>
 
 
sorry , sye mlz nk cite , bia sye je yg tau .. mlz nk heboh-2 ..
hurm , blek tuh sye trus pegi kedai kat medan btp . sye pegi agrobazaar , then tym nk byr tuh ayh tgglkn sye ngan duet kat situ .. smbil-2 akq tuh tnga kire-2 b'lku lha dialog d'antare kmi ..
 
unk : awk , sekolah cni ea ?
sya : eh , tk lha . sekolah samer .
unk : siyez ke ? awk sekolah agama rawang ?
sya : a'ah , sya sekolah situ lha . npe ? knal sye ke ?
unk : tak , tp mcm familiar .
sya : haha ..
unk : awk fom bpe ?
sya : fom3 .
unk : fom3?
sya : hurm ! fom3 nk msuk fom4 .
unk : ouh , *smbl hulur brg*
sya : terime kseh ye .
unk : hurm , gudluck ambek result .
sya : okay ! terime kseh =)
~the end ~
 
huhu , smpy situ je yg smpt d'bualkan dgn akq tuh . huhu .. tk boleh lme-2 sbb ayh mnunggu dkt kete . wlaupun skjp tp b'mkne kan ? sbb ape sye kate gituh ,, sbb .. walaupun hnye bberape saat jeh p'bualn tuh tp dila dpt sorg kwn baru ..  tp , bile ingt-2 blek muke akq tuh , mcm familiar jgak .hehe , muke akq tuh mcam .. kq aisyah azhar! .. x-kkq dom sya .. tp bukan dye lha .. huhu .. biase lha tuh kan , sbb sye slalu dnga org kate begini >>>

Ada 7 manusia berwajah seakan-akan sama di dunia

haha , pape pon , sye rase sgtt-2 b'syukur dgn p'temuan td tuh , hee =D .. hurm , kay lha smpy sini dulu ye , sye nk nonton idola kecil dulu , hee , tata . assalamualaikum ~
 #sory , smpy pnghujung bru jmpe main cite , hee =D biase lha tuh kan nk trik pmbce ke bwh .. maaf ye =)

len kaLi terJah Lagi

Thursday, December 13, 2012

cinta sejati !

Cinta itu fitrah bgy mnusia . Semua mnusia mncintai right ? tipu lha kLau ade yg menafikan itu . Tidak salah jika kita mncintai . tapi , cukuplah sekadar sbgy saudara sesama islam bgy yg mncntai bukn muhrim . Janganlah sampai kita lupa kepada Sang Pencipta ='D . Saye t'jmpe ayt ini ketika b'jLan di muka buku td >>Jika Allah boleh menjadikan kita JATUH CINTA pada pandangan PERTAMA, maka Allah juga mampu menjadikan kita memBENCI seseorang dalam sekelip mata . Justeru, MENGAPA kita terlalu mengAGUNGkan cinta itu yang HAKIKATnya bukan milik kita, tetapi MILIK MUTLAK ALLAH. =')
 
 
#sye bosan so, ini sekadar perkongsian =') jika ade yg salah maka tegurlah -_^
 

len kaLi terJah Lagi

tidakK ! apekah petande itu ?




assalamualaikum , selamat petang.

pgy td bngun dgn ksedihn , sdeyh ? sbb ape ? mlam td , diLa mmpi dila kat samtkKb ,, ape kah petande itu ? org kate mmpi p'mainan tido je kan ,, hrap-2 betul andaian itu , aminn .. sye tkde plak buat solat istikharah lgy stkt nih , cmne sye boleh dpat mmpi tu plak ,, huu , terus mghntui fikirn ,, n dLm mmpi tu part akher-2 tu dila blek asrama samer , mcm ari tu adLh hari t'akher dila kat situ .. ape-2 pon hrap sgtt itu hnye p'mainan tido .. tp hati dila mmg kuat selalu mngatakn dila tkkan berada kat situ lgy ,, eh ,, ade yg mngglakkn dila ke sane ,, smpy nye hati mu .. *t'nyanyi plak* haha , nk pndh MT , maahad tahfiz tuh ,, hurm ,, sukaty mu le , hnye mmpu mndoakn yg t'baek .. hurm , mgkn ade hikmah d'sEbalik kejadian , ye , saye percaye akn itu! kite kena redha ape pon yg happen kan ? hurm , okay lha ibu suda mnyeru untk mnggoreng kan ape-2 untk adeq-2 ,, tata .. assaLamuaLaikum =) huu , now , dye tnga jd zombi mntk roti , mntk penampo betull . ish ! hahha

len kaLi terJah Lagi